Se større bilde

Tilbehør

Sahara Man Kostyme

first_saleprice.value: 11920
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
149,- 349,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Etter flere dagers vandring gjennom den nord-afrikanske ørkenen holder du helt og holdent på å forgå av tørst. Du ser et vannhull bak enhver sanddyne, men gang på gang viser det seg å være bare en illusjon. Solen steker hemningsløst på din allerede overopphetede kropp og snart er det over, snart orker du ikke mer. Når du faller sammen og tar hendene mot bakken foran deg, så er det ikke sand du kjenner mellom dine fingre. Det er noe annet. Gress! Du ser opp med en siste forhåpning og ser der en oase med palmer, busker, gress og framfor alt, vann! Her møtes dyr av alle slag, vandrere langveis fra som deg selv og ikke minst din nye venn som hjelper deg fram til vannhullet.

Sahara Man Kostyme inkluderer en lang olivengrønn tunika med flerfarget mønster på brystet og langs sidene. Halskjede, hatt, parykk, skjegg, bart, solbriller, ring og tøfler inngår ikke.  Kjøp disse til for en komplett look.

Finnes i størrelse: One size.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen23370 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle