vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
roligare-samtal-fragespel-7
roligare-samtal-fragespel-3
roligare-samtal-fragespel-4
roligare-samtal-fragespel-5
roligare-samtal-fragespel-6

Roligare Samtal Spørrespill

109,90 kr

Dette spillet skaper skikkelig stemning og kommer i fire ulike utgaver. Velg det temaet som passer best for anledningen. Gjennom spillets morsomme og interessante spørsmål blir du bedre kjent med deg selv, familien og vennene på en helt ny måte.

Roligare Samtal Spørrespill er et konversasjons- og spørrespill som kommer i fire versjoner: Hvert spill inneholder 100 interessante spørsmål og samtaleemner. Instruksjoner følger med.

Familie
«Familj» er et underholdende spill med mer enn 100 interessante og morsomme spørsmål om sånt som er morsomt å snakke med familien om. Skaper god stemning og er det perfekte spillet for å bli bedre kjent med seg selv og familien på en morsommere måte. Vær forberedt på mye latter, herlige minner og uforglemmelige diskusjoner! Legg fra dere mobilen, slå av TV-en og opplev mange koselige øyeblikk sammen. Spillet passer like godt hjemme som på reisefot.

Kompis (for barn)
«Kompis» er et underholdende spill med mer enn 100 morsomme og interessante spørsmål om ting barn liker å snakke om. En morsom måte for barna å bli bedre kjent med hverandre på, men også perfekt når foreldre vil skape morsomme samtaler med barna sine. Legg fra dere mobilen, slå av TV-en og opplev fine øyeblikk sammen. Spillet blir raskt barnas favoritt – på bilturen, med venner, på reisefot eller hjemme i sofaen.

Party
Spillet som tar festen til et nytt nivå!  «Party» er et superfestlig spill med over 100 uventede, morsomme og sprø spørsmål til festen! Lager garantert stemning og er en perfekt måte å bli bedre kjent med seg selv og vennene på en ny og morsom måte. Vær forberedt på mye latter og mange herlige overraskelser! En litt morsommere gå-bort-gave som raskt setter fart på feststemningen og middagen.

Vänner
Hvor godt kjenner du vennene dine?«Vänner» er et kjempemorsomt spill med mer enn 100 uventede og interessante spørsmål som legger opp til morsomme samtaler med vennene. Spriter opp stemningen i alle sammenhenger, og er en perfekt og morsom måte å bli bedre kjent med seg selv og vennene på. Vær forberedt på mye latter og uforglemmelige utsagn! Spillet passer like godt på en hjemmekveld, fest, middag eller reise.
  • Velg mellom fire ulike titler: Familj, Kompis, Party og Vänner
  • Alder: 8 år og oppover
  • Antall deltakere: 2 eller flere
  • Spilletid: 15–45 minutter
  • Språk: svensk
Art.nr 71660

Henvendelser

2

Spørsmål & Svar

0

Tagger