vem-i-rummet-pocket-fragespel-80358-1

Vem i rummet? Pocket Spørrespill

119,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Hvem i rommet tisser i dusjen og hvem i rommet hadde overlevd i kortest tid på en øde øy? Hvem har den beste radiostemmen, hvem kikker i andre menneskers baderomsskap og hvem bruker lengst tid på å montere en bokhylle fra IKEA?

Vem i rummet? Pocket Spørrespill er et sjukt underholdende, utfordrende og medrivende selskapsspill hvor vi avslører våre egentlige oppfatninger av hverandre og hva vi egentlig synes og tror om andre. Et spill om hvordan vi oppfattes i våre venners øyne – her i pocket-utgave! 

Spillet inneholder mer enn 165 helsprø, pinlige og personlige spørsmål som alle innledes med «Vem i rummet …?». Trekk et kort, les spørsmålet høyt, la alle tenke et par sekunder, tell til tre og la så alle rundt bordet peke på nettopp den personene synes passer best som svar på spørsmålet. Vær forberedt på mange overraskelser, pinligheter og morsomme diskusjoner! «Vem i rummet?» er det perfekte spillet for både vorspiel og middagsfester!

  • Alder: 16+
  • Spilletid: 15–45
  • Antall spillere: 3+
  • Språk: svensk
  • Inneholder 165 spørsmål