Se større bilde

Røde Løperen Hollywood

(12 anmeldelser)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
249,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

La alle de inviterte gjestene få en sensasjonell entré på festen ved å legge ut den røde løperen! Lag en etterlengtet verdenspremiere eller en stor og viktig prisutdeling med mengder av presse og nysgjerrige som tar bilder på hver og en av personene som ankommer festen.

Få gjestene til å føle seg som berømte filmstjerner á la Oscargallaen fra alle verdens hjørner og kanter! Denne løperen tilfører virkelig festen det lille ekstra som gjør arrangementet både originalt og uforglemmelig allerede fra start. Det blir festen gjestene ikke kommer til å glemme med det første.

Røde Løperen Hollywood består av et rødt teppe av filtlignende materiale som er 91 cm bredt og 12, 1 meter langt. Legg merke til at teppet kan farge av hvis det blir vått!

Tagger

HENVENDELSER (12)

Henvendelser

 • Skrevet av Anne-Lene for 10 måneder siden
  Veldig tynt stoff. Vi skulle ha denne ute og det fungerte ikke så veldig bra. Produktet krøllet seg i kantene. Er også mitt ansvar å sjekke, men den var veldig smal, så vi klipte den i to og la ved siden av hverandre for å få plass til at to gikk samtidig.
  0 av 0 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Judith for 11 måneder siden
  Tynn filtduk, er Ikke brakbar som løper foran feks ingan eller lignende.
  0 av 0 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen35840 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle