Se større bilde

Tilbehør

Rock Star Blond Deluxe Parykk

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 58
selected_index: 0
249,-
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Vil du komme på karnevalsfesten som en 90-talls rockestjerne? Gjør det, men ikke glem denne utrolig lekre rockestjerneparykken som får 100 % av guttene på gli. Parykken er av en merkbart høy kvalitet og passer til de fleste begivenheter, spesielt konserter! 

Rock Star Blond Deluxe Parykk er en rockestjerneparykk til damer. Parykken har en rocka 90-tallslook som gjør at den passer perfekt til nostalgifester m.m. Parykken føles ekte når den sitter på hodet, og den kommer i en blond farge. Parykken kommer i størrelsen one size for voksne og kan fønes hvis man vil det, men helst ikke vaskes, styles med rettetang eller lignende.

  • Materiale: 100 % polyester
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)

Dette er et produkt fra Leg Avenue™. Leg Avenue er kjente for karnevalsklær og tilbehør av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en helt egen klasse!

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen58307 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle