Se større bilde

Remy Martin Sjokolade Likør

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6870
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 34
selected_index: 0
79,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Remy Martin, legendenes legende når det kommer til Cognacproduksjon. Remy Martin er en fransk cognacprodusent som ble grunnlagt allerede i 1724. Selskapet har vært svært nøye med å beholde samme produksjonsmåte og ingredienser i løpet av sine år som produsent. Mange av drikkene deres kjenner du sikkert igjen, blant annet: Grand Cru eller XO-gruppen; Spéciale og Excellente. At sjokolade og likør hører sammen, ja det er ingen nyhet.

Remy Martin Sjokolade Likør er en sjokolade- og likørkombinasjon kun for finsmakere. Den kommer med en vekt på 100 gram, har ti store likørfylte biter med en meget god og behagelig smak. Etter den første tyggen merker du deg den herlige sjokoladen som smelter forsiktig. Du kjenner dessuten et sprøtt lag som setter i gang smaksløkene. Etter en stund kommer du inn til selve likøren, hvor sjokolade- og likørkombinasjonen viser sitt sanne ansikt. Helt enkelt en smak som er verdt å prøve. Dessuten der det en utmerket gave til besteforeldre.

Selges enkeltvis, inneholder 10 biter med en vekt på 100 gram.

Passer ikke for mindreårige!

Ingredienser: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, Rémy Martin (7,5%), helmelkpulver, skummet melkepulver, smørfett, emulgeringsmiddel (soyalecitin), naturlig vaniljeekstrakt. Kakao: min 37 %. Kan inneholde spor av hasselnøtter, mandel, pekannøtter, valnøtter, cashewnøtter, pistasjnøtter, egg og gluten. Forandringer i produktenes innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.

Tagger

HENVENDELSER (4)

Henvendelser

 • Skrevet av Anita for 5 måneder siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Eva for 7 måneder siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Karin for 1 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen48747 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle