vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
red-bull-energy-drink-flaska-72917-2

Red Bull Energy Drink Flaske

fra 

34,90 kr

Alle vet jo at flaske banker boks ned i støvlene når det gjelder drikkebeholdere, og nå har du endelig muligheten til å peppe deg opp med stil. Hils på Red Bull på flaske, den klassiske energidrikken kan nå fås med praktisk skrukork hvis du har lyst til å spare litt ork til senere. Heldigvis er det den samme gode smaken! 

Red Bull Energy Drink Flaske selges enkeltvis i flaske på 33 cl.

Advarsel: Dette produktet bør ikke benyttes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Husk at det er viktig med et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er ment for friske personer over 18 år. Anbefales ikke til deg som er gravid, ammende, lider av sykdom eller behandles med legemiddel.  Energidrikk – høyt koffeininnhold (32 mg per 100 ml).

Ingredienser: vann, sukker, glukose, syre (sitronsyre), kullsyre, taurin (0,4%) surhetsregulerende middel (natriumkarbonater, magnesiumkarbonat), koffein (0,03%), vitaminer (niacin, pantotensyre, B6, B12), aromaer, fargestoff (sukkerkulør, riboflavin). Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Har du spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato dersom ikke annet oppgis.
Art.nr 72917

Innhold

Henvendelser

3

Spørsmål & Svar

0

Tagger