zombie-smiley-storpack-77206-1

Red Band Zombie Smileys

129,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis innhold
 • Rikke
  for 2 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Nå lurer du kanskje på hva zombier har med smileys å gjøre, men svaret er enkelt. Dette godteriet er, i likhet med zombier, i en overgang mellom to ulike former: lakris og frukt. Og hva med smileyen? Vel, det er jo bare en fantastisk tilstand å være i! 

Zombie Smiley Storpakning inneholder godteri av vingummi med en smak av frukt og lakris. Leveres i en plastboks på 1,2 kg. 

 

Ingredienser: Glukosesirup, modifisert stivelse, sukker, lakrisrot, ammoniakk, surhetsregulerende middel (melkesyre), vegetabilske oljer (kokos, palme), aroma, konsentrat (fra spirulina, saflor, gulrot, solbær), overflatebehandlingsmiddel (bivoks), fargestoff (kurkumin). Endringer i produktets innhold kan forekomme. Sjekk derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke noe annet er oppgitt.