Se større bilde

Räkna med Bajs (Tell med Bæsj)

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
249,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Dette spillet utnytter til fulle det at barn som skal lære seg å telle, er i den samme alderen der man elsker tiss- og bæsjehumor (selv om man kanskje aldri vokser ut av den alderen?). Hvis barnet ditt ikke er så stødig i matte ennå, vil dette morsomme spillet endre på det! La barna lære seg å telle ved hjelp av bæsj og prompelyder, og gjør mattetimen om til en heidundrende morsom anledning.

Räkna med Bajs er et tellespill som er like pedagogisk som det er morsomt. Spillet går ut på å legge til og trekke fra bæsj, og når man har regnet ut svaret lager man en prompelyd. Hvis man har rett, får man en bæsj, og den med flest bæsjer til slutt vinner. Spillet passer for de som er 3+ og du kan både spille alene og sammen med flere personer. Det tar ca. 15 minutter å spille. Spillet inneholder 30 bæsjer, 20 tellekort og en terning. Spillregler følger med.

  • Språk: svensk
  • Alder: 3+ år
  • Spillere: 1+
  • Spilletid: 15+ min
  • Inneholder 30 bæsj, 20 tellekort, terning og spillregler
  • Spillsjanger: barnespill, pedagogisk spill

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen68439 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle