vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
pringles-smokey-bacon-1

Pringles Smokey Bacon

34,90 kr

Ikke like tilfredsstilt av den originale sourcream & onion-smaken lenger som du var før? Vil du prøve noe nytt som ingen har prøvd før? Vi har hørt ønskene dine, og har nå Pringles Smokey Bacon som svar! Tynt og sprøtt potetgull med smak av skikkelig røkt baconkrydder. Det kommer garantert til å få smaksløkene dine til å ta en trippel-backflip av lykke! Du får USA, kinochips og pringles i en og samme pakke... Hvor godt kan det bli? 

Pringles Smokey Bacon er tynt og sprøtt potetgull med smak av røkt bacon. Du kan nyte dem når som helst, takket være det smarte røret og et lokk som forsegler pakken. Du kan altså ta den med deg hvor som helst. Tasty!

Selges enkeltvis (190g)

Ingredienser: vakuumtørket potet, vegetabilske oljer (solsikke, mais), rismel, hvetestivelse, maismel, baconkrydderblanding (gjærpulver, smaksforsterkere (mononatriumglutamat, dinatriumguanylat, dinatriuminosinat),hvetemel, løkpulver, aromaer, røykaromaer, fargestoff (paprikaoloresin), hvitløkspulver, syre (sitronsyre), emulgator (E471), maltodekstrin, salt, farge (annatto). Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.
Art.nr 43334-1

Innhold

Henvendelser

27

Spørsmål & Svar

0

Tagger