prepper-sallskapsspel-80342-1

Prepper Brettspill

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

649,90 kr

Har du det som skal til for å overleve når kranene er tørre, strømmen har gått og det er tomt for hermetikkmat? Og hvem klarer å komme seg ut av tøffe situasjoner i ekte MacGyver-stil?

DSB, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, sier at alle hjem skal ha et beredskapslager. Det er ditt ansvar å være forberedt på å klare deg i minst 72 timer uten vann, varme eller Wi-Fi. Er vanndunkene fulle og er du klar? Ikke det nei? Med dette spiller løfter du kriseberedskapen til nye høyder – med glimt i øyet og en batteridrevet radio i Bug Out Baggen!

Prepper er brettspillet der du må kombinere sunn fornuft og strategisk skarphet med din evne til å tenke kreativt. I den første delen av spillet setter vi dine overlevelsesevner på prøve med en rekke vanskelige spørsmål, mens du fyller prepping-lageret med smart utstyr. Alt du vet er at du må være forberedt, uansett hva som skjer.

Prepper svinger mellom pålitelige avgjørelser og total galskap – men uansett hvordan du kommer deg gjennom spillet (og krisene!), kommer du garantert mer forberedt ut på den andre siden. Og kjære prepper, husk: Når natta er som svartest, synger vi om soloppgang. Hvis du ikke har skaffet deg et ekte beredskapslager hjemme, la dette være ditt første. Krisehåndtering har sjelden vært morsommere.

  • Språk: svensk 
  • Antall spillere: 2–4 stk
  • Spilletid: 60–90 min
  • Alder: 10+
Art.nr 80342-1

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger