Se større bilde

Tilbehør

Porselensdukke Halloween Deluxe Kostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 50
selected_index: 0
799,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Som hentet ut av en skrekkfilm! Et skikkelig creepy Porselensdukke Kostyme som er det naturlige valget til Halloweenfesten. For jammen er gamle porselensdukker ubehagelige... Uæ...

Porselensdukke Halloween Deluxe Kostyme inkluderer en kort kjole i svart- og hvitrutete mønster med pene detaljer som hvitt blondestoff øverst samt vide ermer. Foran er en stor svart rosett av silkebånd og nederst er den dekorert med blondestoff.

Inkludert er også et diadem med matchende rosett samt en sliten maske som forestiller det hvite ansiktet til porselensdukken med svart sminke og sprekker. Masken har hull til øyne og nese (ikke til munnen) og er laget av kraftig pappmateriale.

Parykk, hansker og strømpebukser inngår ikke.

Modellen på bildet er 178 cm lang og har på seg størrelse Small.

  • Finnes i størrelse: Small, Medium og Large
  • Inkluderer: Kjole, diadem og maske med sprekker.
  • Materiale: Polyester og nylon

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine kostymer av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men stiller i sin egen klasse! Kan ikke sammenlignes med andre kostymer, altså. På grunn av stoffets kvalitet, kan du både vaske den og bruke den om og om igjen.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen39389 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle