Se større bilde

Popkorn med Fløtekaramellsmak

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7739
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
89,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Her er popkorn som kommer direkte fra nissens verksted! Hiv innpå masse popkorn, det samme som holder alvene i gang under det hektiske julegavearbeidet.

Popkorn med Fløtekaramellsmak er popkorn med smak av fløtekaramell. De kommer i en fin pakke på 80 g med motiv av nissens hjem. Popkornet er vegansk. Selges enkeltvis.

Ingredienser: Poppede maiskorn (31 %), sukker, glukosesirup, lys sirup, kokosolje, rapsfrøolje, salt, bakepulver: bikarbonat, naturlig aroma (0,3 %), emulgeringsmiddel: soyalecitin. Lagd i omgivelser som håndterer nøtter. Kan inneholde upoppede maiskorn. Forandringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp hvis ingenting annet angis.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen69159 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle