vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Popkorn

Popkorn er synonymt med fest! De ser festlige ut, og hele greia med maiskorn som eksploderer i varm olje og blir til deilige hvite puffer gjør dem til en spesielt morsom råvare. PartyKing er stedet for deg som ønsker å bunkre opp med store mengder digg popkorn. Enten for å gjøre en vanlig hverdagskveld til en fest, eller hvis du ønsker å servere popkorn til gjestene på festen. Forresten, kjenner du noen som ikke liker popkorn? Popkorn går vanligvis rett hjem hos de fleste. Popkorn er en billig snack som alle kan fråtse i helt uhemmet. Det eneste problemet er at du aldri får poppet nok.
Å kjøpe mange pakker med ferdigpoppet popkorn er heller ikke helt bærekraftig hvis du virkelig ønsker å gå all-in med denne popkorn-greia. Vi hos PartyKing har løsningen på dette dilemmaet. Hos oss kan du bestille store mengder popkorn på nettet, slik at du slipper alt bryet på kjøkkenet. Selv med en veldig stor gryte får du ikke poppet nok til en litt større fest.
Med vår hjelp kan du skaffe deg popkorn til utkedningsfesten, bursdagsfeiringen eller filmkvelden med venner. Når du bestiller popkorn online på PartyKing, har du et bredere utvalg av smaker å velge fra enn det du finner i vanlige butikker.
De fleste nordmenn kjører lettsaltet popkorn og har knapt prøvd noe annet. Rundt om i verden er popkorn en delikatesse som kan saltes, krydres og søtes på mange forskjellige måter. Nå kan du også, takket være PartyKing, pirre smaksløkene med popkorn laget av og for ekte kjennere! Popkornsmaking på vorset kan være en ny og spennende idé?
Alle kinogjengere vet at popkorn er et mer eller mindre obligatorisk tilbehør til filmen. Vi har hentet inn produkter som lar deg skape den rette opplevelsen selv hjemme på sofaen. Vi snakker om de samme popkornkrydderne som brukes i kinoer og fine popkornkopper & -begre. En ting som kan være kjekt å vite er at popkorn faktisk ikke er så usunt. Tvert imot inneholder de flere antioksidanter enn mange grønnsaker og faktisk ikke veldig mange kalorier, med mindre du dynker dem i smør. Noe vi synes du bør gjøre hvis du vil, og hvis det er fest på gang.
Ifølge Mattilsynet er det heller ikke mer usunt å spise popkorn poppet i en mikrobølgeovn enn vanlig popkorn. En annen ting du ikke må glemme, er at popkorn ofte spises som et alternativ til andre snacks og søtsaker, som ikke er så sunne. Popkorn har også veldig lang holdbarhet, det er en annen ting som gjør det veldig praktisk og lett å oppbevare.
Kjøp popkorn online i stedet for å brenne i stykker gryta på kjøkkenet mens den varme oljen spruter og popkornet smyger seg ut og over hele komfyren og gulvet. Vi har ikke poppet opp prisene, popkorn av alle slag er veldig billig hos oss.
Les mer