Se større bilde

Pop Popcorn Peanøttsmør & Karamell

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6870
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
79,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Advarsel! Når man åpner pakken med dette peanøttduftende popkornet, åpner du også for muligheten til å bli overrasket av et løpsk ekorn som vil smake litt av popkornet ditt. Så godt er Popcorn Shed's Peanut Butter Caramel Popcorn with Peanuts.

Pop Popcorn Peanøttsmør & Karamell inneholder peanøttsmør- og karamelldyppet popkorn med nøtter, og leveres i en fin eske med 80 gram. Produktet er glutenfritt.

Ingredienser: poppede maiskorn (21,5%), sukker, peanøtter (18,5%), smør (inneholder melk), glukosesirup, lys sirup,rapsolje, salt, emulgeringsmiddel: soyalecitin, bakepulver: bikarbonat. Laget i et miljø som håndterer nøtter. Glutenfri. Endringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalpakken. Kontakt vår kundeservice om du har spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato om ikke annet er oppgitt.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Ida for 9 måneder siden
    Helt okej
    0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen64400 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle