pixicade-app-game-80147-1
pixicade-app-game-80147-2
pixicade-app-game-80147-3

Pixicade APP Game

349,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Hvis du noensinne har fantasert om å lage ditt eget mobilspill, men har blitt hindret av programmeringskunnskapene, er dette produktet for deg. Det eneste du trenger er fantasi, et nettbrett og de inkluderte tusjpennene. Deretter er det bare å begynne å skissere frem drømmespillet ditt! 

Pixicade APP Game lar deg lage dine egne videospill. Alt du trenger å gjøre er å tegne, ta et bilde og spille. Du tegner spillet med de spesielle Pixicade-tusjpennene (som følger med), og så tar du bilder med Pixicade-appen som deretter tar seg av resten av arbeidet. Innen 30 sekunder blir spillet ditt levende! Deretter kan du til og med velge å redigere og animere spillene dine, dele dem eller spille med andre på Pixicade Arcade. Tre designguider er inkludert. Fra 10 år. 


Pakken inneholder: 
  • 3 morsomme guider til interaktivt spilldesign
  • 5 spesielle tusjpenner i forskjellige farger, vaskbare
  • 1 unik QR-kode til å låse opp appen og lage spill
  • 1 bonus-QR-kode til å åpne appen helt og lage spill på en annen enhet
  • Instruksjoner