pistol-till-bomullskulor-1

Pistol til Bomullkuler

35,-

Velg variant:

Tilbehør

Bomullkuler

Bomullkuler

100-pakning
49,-
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktinformasjon

Å leke med pistoler og kanskje forestille seg sine actionhelter fra tv eller film er noe som mange barn elsker å gjøre. Her beveger de seg modig ut på eventyr for å bekjempe ondskap og avslutte som helter. La fantasien flyte ved hjelp av en pistol som skyter bomullkuler, disse gjør ikke vondt, men i fantasien er de sikkert dødelige.

Pistol til Bomullkuler en en blå og spennende pistol som du helt enkelt lader med bomullkuler og fyrer av mot dine fiender. Kanskje er det krig mot foreldre, søsken eller venner? Med et slikt våpen kommer du sikkert til å vinne over ondskapen også denne gangen!

OBS! Bomullkuler følger ikke med, men kan kjøpes separat!
 • Lærke
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Irriterende at der står man skal købe kugler til - når de følger med pistolen i forvejen. Selve pistolen er ikke afprøvet endnu, så jeg kan ikke bedømme den.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0