Se større bilde

Pepperkaker med Smør

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5130
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
59,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Først var tanken å bake pepperkaker med grus, men etter svært mye negativt tilbakemelding fra fokusgruppen i Sveits, droppet man grusen til fordel for en stor smørklump. Og suksessen har ikke latt vente på seg! Overalt koser gjestene seg med smørpepperkakene, og i det bitte lille svenske tettstedet Medelpad er den til og med blitt utnevnt som hederskake. Så god er den, at den til og med spises i Medelpad!

Pepperkaker med Smør inneholder pepperkaker bakt med smør. Leveres i en boks med 300 gram.

Ingredienser: hvetemel, sukker, smør 15,6 % (EU), sirup, vann, krydder (kanel, nellik, ingefær), bikarbonat, salt. Kan inneholde spor av egg, mandler og soya. Endringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp med mindre annet er oppgitt.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen68751 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle