Se større bilde

Pennywise Kostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 159600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
1 995,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Pleier du å luske rundt i kloakken og speide ut gateavløpene og er generelt sett ganske creepy? Da må du selvfølgelig ha et antrekk som passer din tvilsomme oppførsel, og hva er da bedre enn dette autentiske kostymet fra den «nye» skrekkfilmen It?
Et vellaget kostyme med mange detaljer, som egner seg like godt om du bare vil henge litt rundt i kloakken som når du vil skremme livsskiten ut av alle på halloweenfesten. Bare husk å kjøpe en rød ballong til! Hehehe ...

Pennywise Kostyme inkluderer en grå tunika med puffskuldre. lange ermer med røde små baller samt en lysegrå krage. Tunikaen er posete nederst, og på magen sitter tre myke røde baller og et fastsydd midjebånd.

Det medfølger også et par matchende grå bukser med små røde baller nederst.

Sist, men ikke minst inngår også en svært detaljert Pennywise-maske av lateksmateriale. Masken kommer med samme ansiktsuttrykk og sminke som It himself, og med oransjefarget hår. Masken dekker hele hodet og har hull til øyne, nese og munn.

  • Størrelse: X-Large
  • Inkluderer: Maske, tunika og bukser
  • Materiale: 100% Polyester (masken er av lateks)
  • Offisielt lisensiert

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen45950 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle