renar-jultroja-59643-14
renar-jultroja-59643-18
renar-jultroja-59643-17
renar-jultroja-59643-15
renar-jultroja-59643-16

Parende Reinsdyr Julegenser

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

549,-

X-Small

 − art.nr 59643-1
– Er det en rød strikket julegenser du har på deg? spør mormor. – Ja, naturligvis, akkurat sånn er det, mormor! sier du, samtidig som du langsomt rygger tilbake, slik at ikke mormor skal se at det hun tror er nissens reinsdyr, egentlig er en jækla masse reinsdyr som kjører doggy. Man skal jo liksom ikke ta noen sjanser heller …

Parende Reinsdyr Julegenser er en ordentlig fin julegenser i finstrikket garn. Genseren varmer som bare det når det er kaldt, til tross for et lett og tynt materiale. Julegenseren kommer i seks forskjellige størrelser for voksne, og motivet på genseren kan virke uskyldig ved første blikk, men når man kommer nærme nok, ja da er det tydelig at i prinsippet er hele genseren full av reinsdyr som har seg. Julegenseren laget i en bomullsmiks og blir definitivt en suksess på julebordet, julekvelden og på familiefesten første juledag. 

Julegenseren kommer i herrestørrelser, men dersom du ønsker en størrelse som tilsvarer damestørrelse, velg én størrelse mindre enn din vanlige størrelse. Eksempel: Herrestørrelse Small tilsvarer damestørrelse Medium. Herrestørrelse Large tilsvarer damestørrelse X-Large.

  • Materialer: 60 % bomull, 40 % akryl
  • Størrelser: XS, S, M, L, XL, XXL (voksen)
  • Passform: normal fit
  • Vaskes i vaskemaskin på skånsomt program (30 °C)
  • Den mannlige modellen er 192 cm høy og har på seg størrelsen Large
  • MERK at prisen gjelder for kun én genser

Størrelseguide

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger