Se større bilde

Parende Reinsdyr Julegenser

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
449,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

– Er det en rød strikket julegenser du har på deg? spør mormor. – Ja, naturligvis, akkurat sånn er det, mormor! sier du, samtidig som du langsomt rygger tilbake, slik at ikke mormor skal se at det hun tror er nissens reinsdyr, egentlig er en jækla masse reinsdyr som kjører doggy. Man skal jo liksom ikke ta noen sjanser heller …

Parende Reinsdyr Julegenser er en ordentlig fin julegenser i finstrikket garn. Genseren varmer som bare det når det er kaldt, til tross for et lett og tynt materiale. Julegenseren kommer i seks forskjellige størrelser for voksne, og motivet på genseren kan virke uskyldig ved første blikk, men når man kommer nærme nok, ja da er det tydelig at i prinsippet er hele genseren full av reinsdyr som har seg. Julegenseren laget i en bomullsmiks og blir definitivt en suksess på julebordet, julekvelden og på familiefesten første juledag. 

Julegenseren kommer i herrestørrelser, men dersom du ønsker en størrelse som tilsvarer damestørrelse, velg én størrelse mindre enn din vanlige størrelse. Eksempel: Herrestørrelse Small tilsvarer damestørrelse Medium. Herrestørrelse Large tilsvarer damestørrelse X-Large.

  • Materialer: 60 % bomull, 40 % akryl
  • Størrelser: XS, S, M, L, XL, XXL (voksen)
  • Passform: normal fit
  • Vaskes i vaskemaskin på skånsomt program (30 °C)
  • Den mannlige modellen er 192 cm høy og har på seg størrelsen Large

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen59643 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle