Se større bilde

Papptallerken Regnbueformede Gull Metallic

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
59,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Stripete papptallerkener har du sikkert sett, men har du sett stripete tallerkener i alle regnbuens farger som også er regnbueformet? Disse tallerkenene er nemlig helt spesielle og vil virkelig pynte opp festbordet ditt! Perfekt til bursdagsselskapet, nyttårsfesten eller Pride-festen!

Papptallerken Regnbueformede Gull Metallic inkluderer åtte regnbueformede tallerkener laget av papp. Tallerkenene er stripete i fargene: lilla, blå, grønn, gul, oransje, rosa og gull metallic. Målene på tallerkenene er 28 x 16 cm. Det er bare tallerkenene som følger med, ikke de andre tingene som vises på bildet.

Selges som 8-pakning.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen54984 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle