Pac-Man

Pac-Man er en sann legende, hovedpersonen i et av de første dataspillene som ble populære, og sannsynligvis den mest berømte (i hvert fall blant litt eldre generasjoner). Nå snakker vi om tidlig på 80-tallet og grovt pikselerte skjermer. Pac-Man er en liten rund og gul figur med en gigantisk munn som ligner på dagens smilefjes. Er det ikke vanskelig å ikke smile når du sjekker ut festting inspirert av denne godgutten? I spillene stormet Pac-Man frem langs linjer merket med prikker som han grådig spiste opp, på forskjellige baner. Hele tiden blir han jaget av slemme spøkelser.

Som mye annet som er morsomt og sinnssykt på samme tid, kommer konseptet Pac-Man opprinnelig fra Japan. Vi er ikke overrasket, de har jo en ganske merkelig sans for humor der borte. Det er noe veldig befriende ved å ha på seg et Pac-Man-kostyme. Prøv å være gretten mens du står i kostymet ditt og ser deg i speilet. Det går bare ikke! Det er one size fits all som gjelder hvis du kjøper et Pac-Man-kostyme fra oss på PartyKing.

I tillegg til å være et komfortabelt festplagg, vil du garantert få mye positiv oppmerksomhet. Og hvem vil ikke feste med Pac-Man? Pac-Man er helt perfekt til en utklkedningsfest med åpent tema. Et Pac-Man kostyme er også en morsom gave til noen du synes trenger å slappe av litt eller en person som er interessert i dataspill eller kultfigurer. Med et mykt Pac-Man kostyme kan du sprette i vei gjennom all slags lek og aktivitet.

Vi på PartyKing mener det er perfekt å kle ut en vordende brud eller brudgom som Pac-Man på utdrikningslaget. Bare sørg for at det også finnes spøkelser som kan jakte på Pac-Man – og ikke glem forfriskninger som gir ekstra liv!

Pac-Man er også et morsomt kostyme på Halloween, nettopp fordi det nesten alltid er et par spøkelser på slike fester. Kanskje det er på tide å utstyre Pac-Man med et skumsverd og la ham ta hevn på dem som har jaktet på ham i alle disse årene?

I dag kan du spille Pac-Man online hvis du vil ha en dose spillnostalgi. Selv om spillet selvfølgelig er veldig utdatert og har enkel grafikk for å si det mildt, er det noe fascinerende med denne gamle klassikeren. Mange mennesker som spiller dataspill profesjonelt snakker om Pac-Man som et spill som krever dyktighet når du kommer ut av nybegynnerstadiet. Det handler fremfor alt om å ha rask reaksjonsevne og god hukommelse.

Du trenger imidlertid ikke å være flink til å spille Pac-Man for å lykkes på en Pac-Man-temafest eller når du har på deg et Pac-Man-kostyme. Pac-Man-dingser finner du ikke hvor som helst.

Vi på PartyKing har som spesialitet å finne og ta inn morsomme og merkelige festting som vi tror kan komme til glede. Det er der Pac-Man kommer inn! Legg inn bestillingen din i dag, så kommer Pac-Man raskere enn et spøkelse!
Les mer