Se større bilde

Oreo Cookies Golden

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5130
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
59,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Oreo, Amerikas favorittkjeks og alle andres også! Det som er så bra med kjeksene er at de er så enormt gode, og praktiske å ta med seg og kan spises når som helst, hvor som helst. Det er kanskje ikke et sunt måltid, MEN heller ikke et godteri – det er noe midt i mellom, og det liker vi.

Oreo Cookies Golden er doble kjeks eller som noen kaller det: sandwichkjeks. Kjeksen smaker av vanilje og er fylt med det klassiske oreofyllet i midten. Perfekt å dele med venner og familie, servere på fester eller nyte med kald melk. Selges i pakke på 154 g. 

Ingredienser: HVETEmel, sukker, vegetabilsk olje (palme), glukose-fruktosesirup, HVETEstivelse, salt, syrningsmidler (E500, E503), emulgator (SOYAlecitin, solsikkelecitin), aroma. KAN INNEHOLDE MELK

Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen74763 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle