opposuits-united-stripes-kostym-1
opposuits-united-stripes-kostym-2

OppoSuits United Stripes Dress

849,-

46

 − art.nr 32753-1
Mange fancy sammenhenger og sammenkomster krever et proper og passende antrekk, og kanskje er det en spesiell kleskode som gjelder. Da står du overfor et viktig valg, nemlig å følge kleskoden eller ikke. Velger du det siste alternativet, kan vi sterkt anbefale OppoSuits United Stripes Dress som får deg til å skille deg ut fra folkemengden.

Hvis du reiser til USA og skal feire nasjonaldagen 4th of July, smelter du elegant inn i den blå og røde Stars and Stripes-mengden og vil garantert imponere det amerikanske folket der du glir rundt i denne stilige USA-dressen.

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform) og de er laget av morsomme, uvanlige mønstre og farger i en gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke OppoSuit om og om igjen uten at den mister passformen.

Legg merke til at OppoSuits-dresser kommer i slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den største størrelsen hvis du er i tvil mellom to størrelser.

OppoSuits United Stripes Dress inkluderer:
  • En dressjakke med tverrgående røde og hvite striper. Dressjakken har tre lommer på utsiden samt knepping foran og ved ermekanten.
  • Blå dressbukser med lommer, glidelås i skrittet og hemper.
  • Et blått slips med hvite stjerner.

Kommer i størrelsene: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Størrelseguide

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger