Se større bilde

OppoSuits The Jag Dress

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
899,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Jaguar - en mektig katt som ikke bare innebærer et helt vanlig dyr, men som også symboliserer en kul sportsbil, en energidrikk og et veldig populært mønster på strømpebukser. Inntil nå! Jaguaren kan hermed assosieres med en ytterligere, ekstremt heftig ting: OppoSuit. Kjøp dette fantastiske kostymet og slipp løs dine dyriske instinkter.

OppoSuit Jaguar Dress inkluderer en jaguarmønstret jakke med tre lommer på utsiden og en skjult innerlomme samt knepping ved ermer og mage. Inngår gjør også et par jaguarmønstrede dressbukser med glidelås i skrittet og belteholdere. Sist, men ikke minst inngår også et matchende slips.

En OppoSuit er den rake motsatsen til en vanlig dress (bortsett fra kvalitet og passform) og er laget i morsomme og uvanlige mønstre i et gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke OppoSuiten din om og om igjen, ikke noe som kan sammenlignes med vanlige karnevalkostymer, altså.

Finnes i størrelse: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Tagger

HENVENDELSER (16)

Henvendelser

 • Skrevet av Petter for 2 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  2 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Laila for 1 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Pierre L for 3 år siden
  Jag beställde en st58 som skulle motsvara mitt midjemått, trots att jag normalt har 54 i storlek. Nu är det så att byxorna passar och är helt enligt storleksguiden, och kavajen likaså, över bröstet. Men midjemåttet på kavajen framgår inte i storleksguiden. 104cm på byxorna gick till att vara ca 112cm runt knäppningen på kavajen. Rimligtvis borde ju midjemåttet på byxor och kavaj vara någorlunda i paritet. Kavajen är otroligt stor, både över axlarna, i ärmlängd och över midjan. Tygkvaliteten är 100% polyester vilket är skräptyg och ger bara ett mjae okey då betyg, inte mer än så, och det är väl iof bra att den är tvättbar i 30grader.
  2 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen20801 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle