opposuits-hot-burgundy-smoking-1
opposuits-hot-burgundy-smoking-2
opposuits-hot-burgundy-smoking-4
opposuits-hot-burgundy-smoking-3
opposuits-hot-burgundy-smoking-5

OppoSuits Hot Burgundy Smoking

 1 095,-  699,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Mike
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Fin smoking, men tyvärr så blev den för stor på fel ställen när en storlek väl passade. Supernöjd med hur snabbt varorna kom fram också. Kommer nog beställa annat från er framöver, men smoking/kavaj har jag sökt på andra platser nu. Tack för allt.
  4 av 5 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Denne fine dressen med vinrød jakke er det perfekte antrekket for deg som ikke er så strengt opptatt av kleskoder. Den er veldig stilfull og passer perfekt til bryllup, formelle middager og nyttårsfester.

OppoSuits Hot Burgundy Smoking består av en sort sløyfe, en burgunderfarget jakke og et par sorte dressbukser i slim-fit modell. Jakken har rødt fôr på innsiden, fire innerlommer, knapper ved ermeåpningene, en knapp foran, skulderputer og silkedetaljer. Buksene har fire lommer, glidelås, hempe og knapp. Buksene har ingen beltehemper i linningen. Vær oppmerksom på at skjorten og skoene på bildet ikke er inkludert.

Takket være tøyets høye kvalitet, kan du bruke dine OppoSuit om igjen uten at den mister sin passform. Vær oppmerksom på at OppoSuits er en slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den største størrelsen dersom det står mellom to størrelser.

Selges enkeltvis og finnes i størrelsene: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.