Se større bilde

OppoSuits Hot Burgundy Smoking

first_saleprice.value: 55920
first_price.value: 87600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
699,- 1 095,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Denne fine dressen med vinrød jakke er det perfekte antrekket for deg som ikke er så strengt opptatt av kleskoder. Den er veldig stilfull og passer perfekt til bryllup, formelle middager og nyttårsfester.

OppoSuits Hot Burgundy Smoking består av en sort sløyfe, en burgunderfarget jakke og et par sorte dressbukser i slim-fit modell. Jakken har rødt fôr på innsiden, fire innerlommer, knapper ved ermeåpningene, en knapp foran, skulderputer og silkedetaljer. Buksene har fire lommer, glidelås, hempe og knapp. Buksene har ingen beltehemper i linningen. Vær oppmerksom på at skjorten og skoene på bildet ikke er inkludert.

Takket være tøyets høye kvalitet, kan du bruke dine OppoSuit om igjen uten at den mister sin passform. Vær oppmerksom på at OppoSuits er en slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den største størrelsen dersom det står mellom to størrelser.

Selges enkeltvis og finnes i størrelsene: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Mike for 1 år siden
    Fin smoking, men tyvärr så blev den för stor på fel ställen när en storlek väl passade. Supernöjd med hur snabbt varorna kom fram också. Kommer nog beställa annat från er framöver, men smoking/kavaj har jag sökt på andra platser nu. Tack för allt.
    0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen57540 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle