opposuits-flaminguy-kostym-31832-5
opposuits-flaminguy-kostym-31832-6
opposuits-flaminguy-kostym-31832-7
opposuits-flaminguy-kostym-31832-8
opposuits-flaminguy-kostym-31832-9
Kundebilde
kb-opposuits-flaminguy-kostym-5

OppoSuits Flaminguy Dress

1 095,-

Velg variant

Synes du det er kjedelig at vi ikke har noen flamingoer som kan sjarmere oss med sine rosa fjær? Vi forstår det, men det er en løsning på problemet. Iført denne superelegante Flaminguy-dressen kan du ta de tropiske fuglene med deg hvor enn du går! Det herlige mønstret forestiller også vann og palmer, noe som gjør kostymet perfekt å ha på seg på sommerfesten! 

OppoSuits er den nøyaktige motsatsen til vanlige dresser, bortsett fra når det gjelder kvalitet og passform. De er produsert i morsomme, uvanlige mønstre og farger i et gjennomtenkt design. Takket være tøyets høye kvalitet kan du bruke din OppoSuit om og om igjen, uten at den mister sin passform. Merk deg at OppoSuits-dresser er i slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den største størrelsen dersom du er i tvil om hvilken av to størrelser du skal velge. OppoSuits Flaminguy Dress inkluderer:
  • En dressjakke med et mønster bestående av hav, palmer og flamingoer. Dressjakken har tre lommer på utsiden, en skjult innerlomme samt knepping foran og ved ermekanten.
  • Et par matchende dressbukser med glidelås i gylfen og beltehemper. 
  • Et matchende slips.
Finnes i størrelsene: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Størrelseguide

Henvendelser

22

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

1

Tagger