opposuits-flamingirl-kostym-1
opposuits-flamingirl-kostym-3
opposuits-flamingirl-kostym-36876-4

OppoSuits Flamingirl Dame Drakt

849,90 kr

Velg variant

Har du aldri vært på en Luau og nå har du fått en invitasjon? Hvordan oppfører en seg og hva skal en ha på seg? Må alle ha bastskjørt og blomsterkranser? Skal en ha kokosnøtter foran brystene og en flamingo i bånd? Tusen spørsmål oppstår når en skal på et helt nytt arrangement. Men frykt ikke! Luau betyr fest på hawaiisk, og en fest har du vel vært på før? Temaet på en Luau er Hawaii, og da er det lyse og glade farger med blomster som gjelder. Denne drakten er en sikker vinner på hvilken fest som helst, og særlig på en Luau!

OppoSuits Flamingirl Dame Drakt består av et skjørt med stretch over hoftene slik at en god passform sikres, samt en jakke med knapping foran og to lommer. Drakten er laget i en høy kvalitet, og kan brukes til hverdag, fest og karneval. Motivet er et turkist hav med flamingoer, bølger og palmer.

OppoSuits er det motsatte av en vanlig drakt, bortsett fra kvalitet og passform, og er laget i morsomme og uvanlige mønstre i et gjennomført design. På grunn av stoffets høye kvalitet kan du bruke klær fra OppoSuit om og om igjen. Så det er noe helt annet enn vanlige karnevalskostymer.

Finnes i størrelsene: 34-44.
Art.nr 36876

Størrelseguide

Henvendelser

6

Spørsmål & Svar

0

Tagger