opposuits-festive-green-kostym-40373-4
opposuits-festive-green-kostym-40373-5
opposuits-festive-green-kostym-40373-6
opposuits-festive-green-kostym-40373-7
opposuits-festive-green-kostym-40373-8
opposuits-festive-green-kostym-40373-9

OppoSuits Festive Green Dress

1 099,90 kr

Velg variant

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way... Under den koselige julen og alt som hører med pleier julefester å være en morsom tradisjon som hører høytiden til. Hvis du ikke føler for å dukke opp på julefesten som en vanlig nisse eller julenisse, men ønsker å kle deg fint og se proper og stilig ut på en juleaktig måte, er Opposuits Festive Green Dress et helt ypperlig klesvalg!

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform) og de er laget av morsomme, uvanlige mønstre og farger i en gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke OppoSuit om og om igjen uten at den mister passformen.

Legg merke til at OppoSuits dressene kommer i slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den største størrelsen hvis du er i tvil om to størrelser.

OppoSuits Festive Green Dress består av:
  • En grønn og rød dressjakke med hvitt julemotiv bestående av juletrær, reinsdyr og snøkrystaller. Dressjakken har to utvendige lommer og en skjult innerlomme. Den har to røde knapper foran.
  • Et par matchende bukser med hemper, lommer og rød knapp.
  • Et matchende slips.

Modellens hvite skjorte følger ikke med.
Art.nr 40373

Størrelseguide

Henvendelser

6

Spørsmål & Svar

0

Tagger