Se større bilde

Tilbehør

Oppblåsbar Morderklovn Kostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 17
selected_index: 0
599,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Skrem hjerteinfarkt på alle du kjenner når du forvandler deg til en skrekkinngytende morderklovn! Denne klovnen er en skikkelig tjukkas som liker å spise mennesker til frokost. Med skarpe, gule tenner, et ondt glis og ferske blodflekker får den deg garantert til å fremstå som Halloween-festens mest løene karakter! Komplettér med et par gigantiske klovnesko og diverse blodig klovnetilbehør om du vil ta det hele et skritt lengre.

Oppblåsbar Morderklovn Kostyme inkluderer et oppblåsbart kostyme og en maske. Drakten er i heldraktsmodell. Den har en hvit overdel og en svart- og hvitstripete underdel. Over hele drakten er det røde blodflekker, øverst sitter en rød- og svartstripete sløyfe sammen med et print som forestiller et halsbånd med barberbladanheng, foran er det 2 røde tekstilballer, og ved ermene er det røde risp og svarte tøystykker som ser istykkerrevne ut. Masken er elastisk, og trekkes over hodet og dekker fremsiden av hodet. Den er hvit med svart sminke rundt øynene, har en munn med røde lepper og gule, skarpe tenner, og to røde hårtuster på sidene. Hansker og sko medfølger ikke. Komplettér gjerne med liknende for å få samme utseende som på bildet.

Størrelse: One size (voksen).

Tagger

HENVENDELSER (2)

Henvendelser

 • Skrevet av Kim for 2 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Jennie for 3 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 5 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen30157 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle