non-stop-i-pase-36143-2

Non Stop i Pose

35,-

100 gram

 − art.nr 36143-1
Det er ikke så merkelig at Non Stop fortsatt er å få kjøpt i butikkene, enda de kom ut på godterimarkedet for nesten hundre år siden. Eller ja, det var nærmere bestemt i 1947, men det er fortsatt kjempelenge siden.

Få godterisorter har overlevd så lenge som Non Stop, og det kan jo bare bety en ting; at de er utrolig gode! Så gode at til og med Marabou oppfant en sjokoladeplate med Non Stop i. Lurer på hva som kommer neste gang ... I mellomtiden får du i alle fall nyte denne posen med Non Stop i!

Non Stop er deilige sjokoladelinser av mørk sjokolade i ulike glade farger. En klassiker i godterihyllene, som passer like godt til å ha på kaken som å spise nøyaktig slik de er.

En pose inneholder 100 gram.

Ingredienser: sukker, kakaomasse, kakaosmør, melkepulver, overflatebehandlingsmiddel (gummi arabicum, karnaubavoks, bivoks), emulgator (soyalecitin), fargestoff (E100, E120, E133, E153, E160A, E172), aromaer, glukosesirup. Inneholder melk, soya. Kan inneholde spor av peanøtter, nøtter, mandel og hvete. Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.

Innhold

Henvendelser

55

Spørsmål & Svar

0

Tagger