Nisser

Julen inkluderer selvfølgelig mange søte og morsomme nisser som kan spre julestemning og pryde alt fra vinduskarmer til gardiner. Hos oss finner du haugevis av nisser på nettet som, ifølge tradisjonen, har et staselig langt hvitt skjegg og et vennlig smil om munnen. I tillegg til at du oppnår den ultimate julestemningen med julenisser, gjør de også festen enda mer spesiell for de yngste i familien!

At barna venter på at julenissen skal komme er jo ikke noe uventet eller noe som kommer som en nyhet, så hvorfor ikke øke julegleden deres ved å dekorere hjemmet med fine nisser! Kanskje du er en person som foretrekker å ha litt enkel julepynt strategisk plassert på forskjellige steder i hjemmet, i så fall kan du satse på de mindre modellene som ikke tar opp så mye plass.
Hvis du derimot er en av dem som mener at julen er årets høydepunkt og alltid tar den helt ut med både belysning og dekorasjoner, vil du sikkert sette pris på en av våre store oppblåsbare nisser som kan plasseres ute i hagen. Den vil utvilsomt bli en snakkis i nabolaget!

Hvis du virkelig vil gønne på og pynte så mye du bare kan, anbefaler vi deg å investere i en stor nisse som har innebygd belysning. En slik rødkledd krabat vil ikke bare få julestemningen til å svelle i hjertet, men også gi litt sårt tiltrengt lys i vintermørket. Nisser passer ikke bare innendørs, og absolutt ikke bare til jul!

Å sette små hagenisser i hagen er faktisk noe du kan gjøre hele året og ikke bare når det er vinter. Deres litt artige utseende gjør hele hagen føles innbydende og morsom å være i, pluss at det er en flott aktivitet for barna å få gå på en nissejakt som også gjør at du som voksen kan ta en sårt tiltrengt kaffepause uten å ha barna hengende i buksebeina!

Det finnes to typer mennesker – de som gjerne hadde feiret jul hele året og de som ikke orker noen ekstra juleanstrengelser. Vi hos PartyKing tilhører definitivt den første kategorien og nekter å ta ned julepynten før folk rundt oss begynner å synes det er litt rart. Men det trenger ikke å være stressende eller komplisert å pynte til jul, vi lover at selv du som tilhører den andre kategorien kan finne noe som frister i utvalget vårt.

Vi har nisser for alle personlighetstyper! Du kan også veldig enkelt pakke bort alle de små skjeggete fyrene og oppbevare dem i boden, og deretter finne dem frem igjen neste år. Med andre ord, ikke noe stress, men bare nissekos! Kanskje planleger du julen mange måneder i forveien, eller så kommer du på at du har glemt nissene i siste liten og må finne noe å pynte hjemmet med i en fei. Vi er her for deg uansett! Bestill nisser og ting med nisser på hos oss, så sender vi dem av gårde med den raskeste sleden vår!
Les mer