Hem
Temaer Varemerker My Little Pony

My Little Pony

My Little Pony er de søte små fargerike hestene som alltid har nye påfunn på gang. De er fine små krabater som tar seg av vennene sine. Liker barnet ditt My Little Pony? Bidra til å spre budskapet om godt kameratskap ved å arrangere en My Little Pony-fest for alle vennene dine!

I utvalget vårt av My Little Pony-ting finner du alt fra dekorasjoner til koselige gaver og klær. Siden alle My Little Ponys har sin egen personlighet og unike egenskaper, er det morsomt hvis alle inviterte blir tildelt hver sin ponni, men for å unngå triste miner kan det være best om alle velger selv. Hos oss finner du kjoler som fungerer fint på en My Little Pony-utkledningsfest. Ellers kan du kombinere forskjellige produkter i utvalget vårt for å lage ditt eget My Little Pony-kostyme. Som en heldekkende body i riktig farge, en parykk og litt teatersminke.

Ved å dekorere lokalet med My Little Pony-ting skaper du den rette stemningen. Våre små ponnier elsker å lage fester, så la deg inspirere av filmene! Serpentinrs og My Little Pony-ballonger er en klassiker. Server kaker og bakverk på engangstallerkener, slik at du ikke trenger å ta oppvasken, pluss at motivene er så søte! Alle små ponnier elsker å arrangere fester og sammenkomster, vanligvis hjelper alle til med forberedelsene.

Hvis det er barn du inviterer, må du sannsynligvis stå for bakingen selv, men andre aktiviteter kan du med fordel inkludere allerede i invitasjonen, slik at de kan forberede seg.

Talentshow – Alle My Little Ponys har som nevnt hver sin unike egenskap. Bruk det for alt det er verdt, og la alle deltakerne opptre med noe! De kan jo bare finne på sine egne karakterer basert på hva de liker. Sang, dans, stepping eller tryllekunster er ting mange ponnier liker.

Kafé - Ok, du må ikke være en My Little Pony å ha kaffe, men de gjør det virkelig med stil! Å gå på iskrembar er noe de alle setter pris på. Å bake og spise ekstra søte små bakverk er noe de også liker, helst cupcakes med glasur i forskjellige farger.

Styling - My Little Ponys har en fantastisk man og hale du kan style. Skaff deg et lager med morsomme hårspenner, hårbøyler og perler, så har festdeltakerne noe å gjøre en stund. Et gøyalt innslag er å arrangere ansikktsmaling, så hver Pony kan få sitt «cutie mark» malt på kinnene.

My Little Pony piñata – På en My Little Pony-fest kan en piñata kan være et morsomt innslag i stedet for en fiskedam. Del alle inn i lag, alle mot alle eller noen utvalgte representanter for hvert lag. Du kan med fordel porsjonere ut innholdet i ferdige My Little Pony-godteriposer, slik at fordelingen blir rettferdig.

Hos oss kjøper du alle My Little Pony-ting på nettet. Du kan enkelt slenge sammen en fest eller et My Little Pony-karneval som alle små hester vil elske. Hvis du leter etter en fin gave til en My Little Pony-fan, har vi både My Little Pony-kostymer, fargebøker og fine detaljer med temaet her på PartyKing.
Les mer