mozek-greyland-film-mask-1
mozek-greyland-film-mask-2
mozek-greyland-film-mask-3
youtube video play

Mozek Greyland Film Maske

 799,-  399,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Vil du skremme livet av alle vennene dine på neste karnevalsfest? Du sitter akkurat nå og ser på det mest troverdige hjelpemiddelet for at planen din skal lykkes! Dette er en ekstremt godt designet maske fra Greyland Film, som også lager masker til filmer og teateroppvisninger. Den er av førsteklasses kvalitet og laget for hånd av en designer. Forestill deg minene du vil få se når du tramper inn på halloweenfesten med hjernen synlig? 

Mozek Greyland Film Maske er en superdetaljert og førsteklasses maske fra Greyland Film. Masken er produsert i svært tynn lateks, som gjør at du kan ha masken på deg hele kvelden uten å føle at den irriterer eller at du trenger å ta av deg masken. Det er hull til øyne/nese/munn, og et enda større hull til hodet fordi hjernen din er synlig! Kjeder du deg en dag, kan du alltids gå og handle mat med masken på! 

Tips: Føler du at masken sitter tett rundt øyne/nese/munn, kutter du enkelt opp litt større hull med hjelp av en neglsaks eller liknende.

Informasjon om Mozek Greyland Film Maske:
  • Materiale: Lateks/gummi
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)
  • Produsent: Greyland Film
  • Er du allergisk mot lateks/gummi? I så tilfelle fraråder vi deg å bruke denne masken!

Bruk lateks rundt halsen til masken og din egen hals for et enda mer realistisk utseende!