Hem
Gadgets Klær Undertøy

Undertøy

Er du lei av kjedelig undertøy? Her på PartyKing finner du ingen kjedelige bomullstruser i trepakning eller grå boksershorts. Vi selger bare undertøy laget for festlige anledninger! Og når vi vil ha det gøy, skal hver eneste detalj, helt ned til det innerste laget mot huden, planlegges og optimeres.

Undertøyet fra PartyKing kan få hvem som helst til å rødme eller le høyt. Det kan være det som kan gi deg den lille ekstra dytten i form av selvtillit eller het stemning på soverommet. Sjekk ut vår sprø og morsomme utvalg, eller hold deg til de mer sexy og classy alternativene.

PartyKing er kongen av morosaker, og vårt humoristiske undertøy byr alltid på både det lille og store ekstra! Dette er ikke for den blyge, eller kanskje er det nettopp den sjenerte vennen som trenger et par ordentlig morsomme unniser?

Hvis vi starter med utvalget av penis-undertøy. Ja, undertøy med snoppen på utsiden! De blir en perfekt detalj på utdrikningslaget, eller hvis du vil kle deg i keiserens nye klær på neste utkledningsfest. Det er lurt å få støtte av kompisene hvis du drar ut på byen med penis-undertøy, ellers kan du bli rapportert for krenkende oppførsel hvis en humørløs person tror du prøver å blotte deg!

En annen type penis-undertøy som er veldig populært blant undertøysutvalget vårt, er laget for alle vi som er velutstyrte. Da mener jeg mener veldig, veldig godt utstyrt! Tissefanten plasseres komfortabelt i sitt eget futteral, og kan dingle fritt helt nede ved anklene. For alle dere som ikke er «hung like a horse», kan dere alltids fylle futteralet med sokker, bomull eller en annen type fyll for å få brukt hele pakka.

For de virkelig modige kan vi tilby mankinis i forskjellige farger og temaer. Her får du sjansen til å vise frem din vakre kropp – og ganske nøyaktig hva som vanligvis skjuler seg i jeansene dine! Det går an å ha det gøy i alt undertøyet vårt sammen med andre, men noe av det er ekstra godt egnet.

Hvis det er på tide å skru opp stemningen på soverommet, passer vårt undertøy til par perfekt. I ekte festånd finner du for eksempel spiselig undertøy til både henne og ham. Vi advarer riktignok mot å bruke godteriundertøy i badekaret, da det ikke vil være mye igjen når du går ut av vannet! I dobbeltunderbuksen er det plass til to nakne mennesker, uten tvil en koselig klem, men noe særlig mer action blir det nok ikke, så lenge dere beholder undertøyet på! Man kan faktisk ikke selge undertøy online uten å krydre utvalget med litt sexy undertøy!

Vi har undertøy til utkledningsfesten som tar sexy sykepleier- eller sirkusdirektør-kostymet til nye høyder. Nettingstrømper eller stay-ups med hofteholdere, blondetangaer, sexy bodysuits og glitrende undertøy – velg det som passer med antrekket ditt, gjør at du føler deg uimotståelig eller vil få partneren din til å sikle! Ved å kjøpe undertøy online hos oss på PartyKing blir det lett å kle seg i lekkert undertøy for ønsket effekt.
Les mer