mordkarclown-sminkset-1

Morderklovn Sminkesett

159,-

Velg variant:

 • Desiree
  for 5 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Var mest ute efter näsan och tänderna. Men blev att vi använde sminket och de var ett misstag. Super dåligt och även om man hade på puder var färgen kladdig.
  1 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Nesrin
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

I de yngre tenårene er det spennende å teste grensene og se hva man kan få til. Derfor har du og en gjeng med kompiser samles for å se på filmen "Det" og dere er svært forventningsfulle, men litt nervøse.
Et stykke inn i filmen kjenner du at du nesten ikke får puste. Du er livredd og helt forsteinet av skrekk. Men du kan ikke erkjenne det for vennene dine. Og du tør definitivt ikke å gå hjem helt alene etter dette. Så du velger å bli der hvor du er. Det du ikke vet er at alle vennene dine tenker nøyaktig det samme. Tenk om du går hjem nå og møter ditt største mareritt langs veien; En morderklovn!

Morderklovn Sminkesett består av en palett med tre farger: rød, hvit og svart, og en malersvamp, en rød løsnese, flytende latex for utforming av skavanker i ansiktet samt teaterblod for en ekstra ekkel effekt.