moon-creations-uv-neon-nagellack-10
moon-creations-uv-neon-nagellack-11
moon-creations-uv-neon-nagellack-1
moon-creations-uv-neon-nagellack-2
moon-creations-uv-neon-nagellack-3
moon-creations-uv-neon-nagellack-4
moon-creations-uv-neon-nagellack-5
moon-creations-uv-neon-nagellack-6
moon-creations-uv-neon-nagellack-7
moon-creations-uv-neon-nagellack-8
Kundebilde
kb-moon-creations-uv-neon-neglelakk-1

Moon Creations UV Neon Neglelakk

69,-

Velg variant

Alle vet at det er neglelakken man ser på når man skal lese et menneske! Pass derfor på å ha en skikkelig kvalitetsneglelakk og en fin en som passer til alle anledninger! La oss derfor anbefale denne UV-lakken fra Moon Creations! Høy kvalitet, flott effekt og et must til alle typer fester, spesielt til ravet!

Moon Creations UV Neon Neglelakk leveres enkeltvis à 14 ml og er tilgjengelig i åtte ulike UV-neonfarger, nærmere bestemt Rød, Gul, Grønn, Blå, Hvit, Mørklilla, Rosa og Oransje. Neglelakken er ikke testet på dyr og er 100 % vegansk.

Selges enkeltvis og er tilgjengelig i åtte ulike farger.

Slik bruker du produktet for best mulig resultat.
Påfør fargen på neglene og unngå øyekontakt. Legg til flere lag (når det har tørket) for å øke effekten. Lad med valgfri lyskilde etter påføring (bruk et UV-lys / Blacklight for å «superlade» for en umiddelbar effekt). Jo lengre du lader, desto mer intens blir effekten. Denne fargen reagerer også sterkt under direkte eksponering for UV-lys.

Merk at fargen er mest synlig i bekmørke forhold, og at lys i omgivelsene kommer til å svekke den opplevde lysende fargen. Tykk påføring anbefales for best mulig resultat.

Henvendelser

17

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

1

Tagger