Se større bilde

Monopoly Pac-Man

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
599,-
Velg variant:

Produktinformasjon

I stedet for å rivalisere om hvilket klassisk spill som er best, har Monopol og Pac-Man slått seg sammen for å skape en moderne kombo av retrospillene sine. Arkadespill, et spillbrett med ruter som kan kjøpes og selges, og et spøkelse som jager deg – dette spillet har alt det beste fra både Pac-Man og Monopol og kommer til å fremkalle nostalgi samtidig som det er spennende og nytt!

Monopol Pac-Man er en blanding av spillene Monopol og Pac-Man. Det spilles på et spillbrett som ligner på klassisk Monopol, men du spiller med poeng i stedet for penger. I stedet for boliger kan du kjøpe, selge og stjele nivåer. Du kan også gå naturlig videre til nivåer. Dette gjør du ved å prøve å havne på de riktige rutene på brettet og ved å spille Pac-Man på det medfølgende miniatyrarkadespillet. Du kan spille arkadespillet hver gang du går forbi startruten. Spillerne beveger seg rundt brettet med Pac-Man-figurer, og et spøkelse som man må passe seg for, beveger seg også rundt. Spillet er på engelsk, krever 2–4 spillere og passer fra 8 år.

  • Språk: engelsk
  • Spillere: 2–4
  • Alder: 8 år
  • Sjanger: familiespill, selskapsspill, brettspill, retrospill, strategi

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen70177 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle