vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
mojanger-snus2-1

Mojänger Snus

159,90 kr

Du vet når du var på ferie i Sverige som liten, og stod i godteributikken og skrek fordi du hadde fylt hele godteriposen med Mojänger, og boksen i hyllen var helt tom. Ja, nå trenger du ikke bekymre deg for at folk rundt deg skal se rart på deg når du flipper ut over at boksen med Mojänger er tom. Nå kan du tømme boksen hjemme i din egen stue og skrike opprørt helt for deg selv, uten at noen andre trenger å legge seg bort i det.

Mojänger Snus er det klassiske smågodtet som ikke ligner noe annet enn en mojäng. Akkurat denne sorten har selvfølgelig smak av snus, men ikke bekymre deg for det, de smaker mye bedre enn det ekte snus gjør! De smaker faktisk lakris.

Leveres i en eske med 1,7 kg.

Ingredienser: sukker, glukosesirup, salmiakk, surhetsregulerende middel (bikarbonat), salt, lakris, aroma. Fargestoff E150c. Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.
Art.nr 52081-1

Innhold

Henvendelser

12

Spørsmål & Svar

0

Tagger