mocktail-aperitivo-spritz-79897-1

Mocktail Aperitivo Spritz

29,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Vis innhold

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Du tar frem den oransjerøde Aperol-flasken fra barskapet og skal akkurat til å blande deg en forfriskende Aperol Spritz, men plutselig dukker tanken om morgendagens hodepine opp. Med en sorgfull følelse setter du flasken tilbake i skapet igjen. Men nå kan du tørke dine tårer! Du har jo faktisk en mocktail med smak av Aperol i kjøleskapet, og plutselig er hele kvelden reddet! 

Mocktail Aperitivo Spritz er en leskende brusdrikk med smak av Aperol, som passer perfekt på en varm sommerdag! Leveres i en flaske som inneholder 20 cl. 

Ingredienser: kullsyreholdig vann, sukker, druejuice fra konsentrat*, naturlige aromaer, syre (sitronsyre, askorbinsyre), fargende konsentrat av svart gulrot og safrantistel.  *Ikke norsk råvare. Endringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Kontakt kundeservicen vår dersom du har spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke annet angis.