minihatt-med-sloja-vit-1
minihatt-med-sloja-vit-2

Minihatt med Slør Hvit

119,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

 • Kamilla
  for 11 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Denne minihatten kan du sette på hodet til den kommende bruden under utdrikningslaget! Et utdrikningslag er en kul aften der dere feirer bestevenninnen som skal gifte seg. Legg til rette for en kveld hun sent vil glemme! Det er helt greit å skjemme henne bort, men det aller viktigste er at dere koser dere sammen!

Minihatt med Slør Hvit er en liten hatt med glitrende, sølvfargede paljetter. Hatten pyntes av et rosa hjerte og et slør med en sløyfe. Hatten er laget av polyester og er tilgjengelig i en størrelse som passer til voksne. Bare minihatten er inkludert, og ikke noe av det andre som vises på bildet.

Selges enkeltvis og finnes i størrelse one size (voksenstørrelse).