michael-myers-kniv-1

Michael Myers Kniv

79,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

 • Marie
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jeg er veldig fornøyd, den er akkurat d jeg var ute etter
  2 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Veronica
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Daniel
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Förhållandevis snygg och realistisk för sitt pris, kunde ha varit något mindre böjbar men overall prisvärd och gör sitt jobb. :-)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Du stod der veldig lenge før den første gangen. I kjøkkenet, med flere skuffer åpne. Hvilken skulle du velge? Hva passer for en person som deg? Skal du velge den litt kortere, men veldig, veldig spisse? Da trenger du ikke å anstrenge deg så mye, men du må gjøre det flere ganger. Eller skal du velge en kjempestor og litt ukvass en? Med den holder det med ett hugg, men du må slå hardt, for ellers skjer det ikke noe. Det må bli den store. Du vil ha en utfordring, og du vil skremme. Dersom du skal bli massemorder, må du jo skremme folk, og da holder det ikke akkurat med en pinglete liten fruktkniv.

Michael Myers Kniv er en kopi av den kniven som ble brukt av den beryktede massemorderen Michael Myers i Halloween-filmene. I og med at kniven i filmene ble brukt mange ganger og antageligvis aldri ble vasket, har denne kopien fått blodsøl som ser uttørket ut. Kompletter ditt Myers-kostyme med denne kniven for en perfekt look.

Mål: 38 cm inkl. skaft.