vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
dubbel-skotte-43374-2

Marabou Dobbel Skotte Storpakning

379,90 kr

30-pack

I lager (3 stk.)
En Skotte er ikke bare en mann som er iført en rutete kilt som trasker rundt med en sekkepipe. Det er også en delikat sjokolade fra Marabou med et herlig innhold av mørk nougat, hakkede nøtter, rosin og et trekk med mørk sjokolade. Kan nytes etter en treningsøkt, en spasertur eller etter sekkepipetimen i Edinburgh! 

Dobbel Skotte er en delikat sjokolade med smak av mørk sjokolade, rosin, mørk nougat og hakkede nøtter. Passer utmerket som «åååh, det er to timer igjen til mat»-godteriet. 

Selges i 30-pakninger à 50 gram hver.

Ingredienser: sukker, kakaomasse, palmeolje, rosiner (13 %), hasselnøtter, kakaosmør, mysepulver (melk), fettredusert kakao, melkepulver, smørfett, mandel, glukosesirup, emulgator (soyalecitin, solsikkelecitin, E476),skummetmelkepulver, honning, kokos, stabilisator (sorbitol, invertas) inverstsukker, rismel, salt, aromaer maltekstrakt fra korn, aprikos, bringebær. Kan inneholde peanøtter, nøtter, egg og hvete. Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.
Art.nr 43374-2
Kopiera OK

Innhold

Henvendelser

25

Spørsmål & Svar

0

Tagger