Se større bilde

Marabou ChocoSticks

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6000
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
69,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Liker du når det er litt motstand når du spiser noe godt og gjerne når det kommer til sjokolade? Da kan vi presentere disse utrolig gode kjeksbitene som er generøøøst overtrukket med melkesjokolade. Var forberedt på at det er veldig vanskelig å bare spise bare én ... men hva gjør vel det, når det handler om å nyte de gode tingene i livet! 

Marabou ChocoSticks er 27 kjeksbiter overtrukket med myk melkesjokolade (45 %). Selges i pakke på 144 g. 

Ingredienser: HVETEMEL, sukker, palmeolje, kakaosmør, SKUMMETMELKPULVER, kakaomasse, mysepulver (MELK), MELKEFETT, glukosesirup, HASSELNØTTMASSE, emulgator (SOYALECITINER, E476), salt, bakepulver (natriumkarbonat, ammoniumkarbonat, difosfater), aroma. KAN INNEHOLDE EGG.

Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen74760 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle