mackies-sea-salt-vinegar-chips-74045-1
mackies-sea-salt-vinegar-chips-74045-2

Mackie's Sea Salt & Vinegar Chips

fra 

24,90 kr

Hvordan er det i det hele tatt mulig at noe kan være så guddommelig godt som chips med salt og eddik? En kombinasjon som virkelig vekker smaksløkene! En pose med chips som attpåtil føles forfriskende! Fyll opp snacksbordet og unnta chillmodus! Nå er det bare å lange i seg pottis og kanskje litt dyppedipp? NAM, NAM!

Mackie's Sea Salt & Vinegar Chips er uriflede med smak av salt og eddik! Den perfekte kombinasjonen mener mange! 

Velg mellom en liten pose på 40 gram eller en stor pose på 150 gram. 

Ingredienser: potet, solsikkeolje med høy oljesyregehalt, havsalt og eddikkrydder (havsalt, maltodekstrin, eddikspritpulver (maltodekstrin, eddiksprit), surhetsregulerende middel: sitronsyre, naturlige aromaer, sukker, gjærekstraktpulver, surhetsregulerende middel: eplesyre). Kan inneholde spor av HVETE, BYGG, HAVRE, KORN som inneholder GLUTEN, MELK og SENNEP. Egner seg for vegetarianere og veganere. Oppbevares svalt og tørt. Bør konsumeres innen 24 timer etter at posen er åpnet.

Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Har du spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke annet er oppgitt.
Art.nr 74045

Innhold

Henvendelser

2

Spørsmål & Svar

0

Tagger