lion-white-storpack-46180-2
lion-white-chokladbit-1
  • -54%

Lion White Storpakning

349,- 

159,-

24-pakning

 − art.nr 46180-2
Lion White er nykommeren i Lionfamilien. Den eneste forskjellen er at den er dekket med hvit sjokolade i stedet for melkesjokolade, noe som gir den en ny og mer interessant smak enn man er vant til. Om du ikke før har opplevd smaken av USA, vil du garantert gjøre det nå – den er virkelig ****god! 

Lion White Storpakning er en oppdatert versjon av originalen, og er nå dekket av hvit sjokolade i stedet for melkesjokolade. Innholdet er fortsatt krispy sjokolade, myk karamell og kjekskonsistens som setter fart i smaksløkene! 

Selges i 24-pakning med 42 gram per stk.

INGREDIENSER: Glukose-fruktosesirup, vegetabilsk olje (palme-, shea-, palmekjerne-), sukker, hvetemel, søt kondensert melk (melk, sukker), skummetmelkpulver, mysepulver, (melk), maltodekstrin, hvetestivelse, salt, emulgator (lecitin), bakepulver (natriumkarbonat), karamellisert sukker, fortykningsmiddel (karragenan), naturlig aroma (vanilje), naturlig aroma. Kan inneholde peanøtter, nøtter og soya. Endringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Kontakt vår kundeservice ved spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato dersom ikke annet er oppgitt.

Innhold

Henvendelser

16

Spørsmål & Svar

0

Tagger