Hem
Mat & Drikke Godteri Amerikansk Godteri

Amerikansk godteri

USA – landet der gull renner i elvene, eplene er store som badeballer og amerikansk godteri smaker som om det kom fra paradis. Den siste påstanden er i det minste sann, det er noe helt spesielt med amerikansk godteri. Det er ikke bare morsomt å spise fordi mye av det ligner på noe annet, som en tallerken, en kroppsdel eller et dyr. Det gir også mersmak.

Når du først har begynt å spise amerikansk godteri, er det vanskelig å slutte. Det er dessverre ikke særlig bærekraftig å skulle krysse Atlanterhavet hver gang du blir godtesugen. Da er det skikkelig flaks at du finner et stort lager av amerikansk godteri online til superlave priser her hos PartyKing.

Utvalget av amerikansk godteri er helt enormt, noe som bare er bra, siden du alltid kan finne nye varianter å prøve. Noen er mer kjente enn andre, og vi prøver alltid å ha et variert utvalg av alt fra populære chipsmerker, fargerike små pastiller og smågodt som du spiser i et par jafs, til varianter utenom det vanlige som er vanskelige å finne noe annet sted.

Mye av godteriet er sprøtt og morsomt, akkurat som oss. Derfor passer det ekstra godt på nettopp våre hyller. Både emballasjen og selve godteriet er fargerikt, detaljert og fartsfylt. Det er alltid noe som skjer, noe blinker, noe popper eller overrasker på andre måter. Livet blir rett og slett litt morsommere med amerikansk godteri.

En skikkelig klassisk, men trendy amerikansk snack, er chips. Det første potetgullet sies å ha blitt oppfunnet på midten av 1800-tallet av en mann ved navn George Crum. Til den som oppfant denne sprø lille kreasjonen: en stor takk fra oss, vi forundres stadig over alle de herlige smakskombinasjonene som er tilgjengelige på markedet i dag.

En pose chips deler du kanskje med noen andre, men her finner du også mange forskjellige enkeltprodukter som kan redde deg om ettermiddagen, når blodsukkeret er nede ved anklene. Det er mer regelen enn unntaket at hovedingrediensen i disse er sjokolade i kombinasjon med noe sprøtt, salt eller mykt. De forskjellige teksturene og smakskontrastene skaper magi i munnen.

Hvilken blir din favoritt? Tilhører du kategorien som spontankjøper det vanlige smågodtet til fredagskosen? Du er ikke alene, men inviter smaksløkene dine med på en ny opplevelse neste gang. Inviter til en temafest hvor det store landet i vest får stå i sentrum for en kveld. Hør på Elvis eller countrymusikk, ta på deg cowboyhatten og gjør klar en diger buffe med amerikansk godteri hvor alles smakspreferanser blir møtt.

Takket være våre lave priser kan du kjøpe mange varianter og invitere alle vennene dine. Benytt anledningen til å ha noen morsomme konkurranser som hvem som kan ha flest chips i munnen på en gang, og hvem som kan spise mest godteri på tid – uten å bruke hendene.
Les mer