kungakrona-i-plast-81967-1

Kongekrone i Plast

179,-

Velg variant:

Kundebilder

Bakåtpil
Framåtpil

Ønsker du at bildene dine skal vises her?

 • Johan
  for 5 måneder siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Otroligt oärlig marknadsföring på Kungakrona i "Plast", som egentligen är i mjukt latex. Bilden visar och texten beskriver en krona som ska sitta stadigt och stolt på ditt huvud, men topparna på kronan hålls inte uppe av sig själva. Så fort man tar på sig den faller de och hänger utåt från huvudet och resten av kronan. Att denna produkt kostar 149 kr och att marknadsföringen är så otroligt oärlig känns som ett hån mot konsumenten. KÖP INTE!! Det finns billigare produkter som är mycket bättre.
  3 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Foretrekker du å bli tiltalt som Hans Kongelige Høyhet, få føttene massert med en gang du setter deg ned i lenestolen foran TV-en, mens du mates med perfekt grønne druer? Da må du selvfølgelig ha en kongekrone på hodet som gir deg enda mer respekt, hvis det i det hele tatt er mulig. 

Kongekrone i Plast er en lekker krone i gammel stil som blir prikken over i-en når du skal på karneval med kongelig tema! Eller kanskje du skal feire bursdagen din og forventer å bli feiret som den kongen du er? Uansett når du bruker den, vil den stå stolt på hodet ditt! 

 • Materiale: plast
 • Størrelse: one-size