vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Konfetti

Hva er det som uttrykker glede, som du trenger mengder av for å få effekt og som kan skytes eller strøs utover? Jo, konfetti selvfølgelig! Ingen fest, bryllup eller konsert blir komplett uten et ordentlig konfettiregn. Hos oss finner du et utrolig utvalg til lave priser av konfetti til bursdager, konfetti i ulike farger og former, glitrende konfetti, flagg og vimpler i konfettiform og varianter for spesielle høytider. Hvilken feiring eller fest skal du på i nærmeste fremtid? Tips vertene eller arrangørene om å slippe et konfettiregn akkurat når det er på tide med festens store høydepunkt som å åpne gaver, når noe skal avsløres (f.eks. gender reveal) eller når konserten er ferdig. Hvis du ikke trodde at klimakset og taket kunne løfte seg mer, så hever det seg en ekstra meter med konfetti.

Konfetti til bryllup – Åh, bryllup. Får du også tårer i øynene og blir rørt bare ved å tenke på hvor vakkert det er når to som elsker hverandre bekrefter sin kjærlighet? Å kaste ris, dadler, mynter og nøtter har vært en tradisjon siden romertiden, men hvorfor ikke gjøre det litt mer moderne? Vi synes at konfetti egner seg aldeles utmerket for denne anledningen, og det kan symbolisere at brudeparet får en glitrende fremtid sammen. Bla gjennom utvalget vårt av konfetti online og bestill gjerne en variant som passer til anledningen, brudeparets personlighet eller årstiden. Si det enkelt med konfetti! Det kan også bli veldig effektfullt å blande ulike farger og former. Takket være de lave prisene våre har du råd til å mikse og matche konfetti som du vil.

Konfetti til den gravide – De siste årene har det blitt stadig vanligere å gjøre en gender reveal i sosiale medier. Det er helt enkelt når de vordende foreldrene avslører kjønnet til babyen som ligger i magen. Å forteller nyheten for sine nære og kjære, samt andre følgere i sosiale medier, gjennom å sprekke en ballong fylt med konfetti gjør avsløringen litt ekstra spennende. Tradisjonelt bruker man rosa for jente og blått for en gutt.

Konfetti i gult og blått – Eksamen eller «studenten» er en av livets lykkeligste dager for mange svenske studenter som har pugget, lest og utfordret sine små grå på skolebenken. Feir skikkelig ved å skyte, kaste eller blåse konfetti på den nå tidligere studenten. Det svenske flaggets farger gult og blått er tradisjonelt på eksamensdager, men du kan selvfølgelig velge å bestille hvilken type konfetti du vil. Hvis valget blir klassisk, kan du passe på å bestille en ekstra pakke så du har til Sveriges nasjonaldag. Når, om ikke på hele Sveriges fødselsdag den 6. juni, passer det bedre med konfetti?

Konfettikanoner – Hvis du ikke tilfeldigvis er kongelig, må du nok dessverre regne med at ingen kommer til å skyte salutt med kanon for deg når du for eksempel har en rund bursdag. Men ingen grunn til å henge med leppen! Partyking kan i stedet tilby konfettikanoner i ulike farger, størrelser og utseende. Det er ikke dårlig å få konfetti skutt på seg, og dessuten slipper både gjestene og den som blir feiret å hoppe høyt av smellet. Konfettikanonene dine kommer hjem i posten når du bestiller konfetti online hos oss.

Les mer