Til toppen
Se full beskrivelse

Konfetti

Hva bør fatterns 50-årslag, enhver halloweenfest med respekt for seg selv, og frieriet til den du elsker, ha til felles? Du gjettet det – konfetti. Hva er vel en bursdagsfest uten et konfettiregn over bursdagsbarnet, en halloweenfest uten hauer av oransje og svart konfetti, og hva er et frieri uten roseblader? Med andre ord – det blir ikke fest uten konfetti.

I Partykings enorme utvalg, finner du alt du kan tenke deg av konfetti. Vi har dekorasjoner til enhver anledning, uansett om det er barnedåp, bryllupsfest, halloweenparty eller påskemiddag med familien. Hvis du er ute etter noe med enda større wow-faktor, har vi både konfettibomber og konfettikanoner som garantert vil tilføre det lille ekstra til festen din. Med et konfettiregn blir du garantert partykongen av barnebursdagen.

Ta en titt på vårt brede sortiment, og finn alt du måtte trenge av konfetti til alle årets fester og arrangementer. Med riktig dekorasjon og de perfekte effektene, kommer festen din virkelig til å bli noe utenom det vanlige. Så gjør festen din spektakulær, for husk – det finnes alltid noe som er verdt å feire litt ekstra. Og uansett hva det er du vil feire, har Partyking det perfekte utstyret!

Filter

Show 328 produkter
castle