konfetti-rosa-40-1

Konfetti Rosa 40

25,-

Velg variant:

 • Benedicte Tuft
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Denise
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Fina
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Åh! 40-årsdagen begynner å nærme seg med stormskritt. Gi deg selv en real klapp på skulderen for alt du har oppnådd. Det føles som om det var i går du fylte tjue år, og vips så er du det dobbelte. Men for noen innholdsrike år! Kanskje du har reist jorden rundt, stiftet familie, giftet deg, skilt deg, gått på veggen, flyttet utallige ganger, overvunnet en vanskelig sykdom, gjort karriere, truffet mengder med nye venner og sagt ha det til såkalte "venner". Når du er 40 år, skal du ha silt ut de beste gullkornene som du har hatt vært så heldig å møte langs veien. Samle dem og feire med en skikkelig brakfest! Disse vakre konfettiene kan du spre ut over hele det dekkede bordet. Alle skal få med seg at du fyller FØRTI!


Konfetti Rosa 40 leveres i en pose med 14 g konfetti. Konfettiene er i fargene lilla, rosa og sølvglitter. De er laget av folie og passer altså utmerket til bursdagsfesten. Teksten sier 40, og da sikter den på 40 år.

 • Antall: 1 pose
 • Mål: 14 g
 • Materiale: folie